#ejinställt

Vi har i år fått uppleva en annorlunda tid med en pandemi i fokus och som har påverkat oss alla på olika sätt. Sedan några år tillbaka har vi skänkt en summa pengar till olika organisationer som vi tycker är viktiga, detta har gjorts tillsammans med vår årliga mässa ”Branschexpo”.

I år blev vi tvingade att ställa in Branschexpo på grund av denna pandemi och vi har då inte heller skänkt några pengar. Vi inser att dessa organisationer INTE kan ”ställa in” utan deras insats behövs ändå. I förra veckan kontaktades vi av initiativtagaren Marija Aurell som tillsammans med Evelina Danielsson, driver cykelinspirationskontot ”@Rövardöttrar” på Facebook & Instagram.

Marija kommer att genomföra en bakvänd cykeltur runt Vättern på egen hand under julhelgen med start den 26/12 kl 00.01, medan Evelina ser till att uppdatera hur insamlingen och cykeläventyret går på deras konto från Motala.

Äventyret genomförs för att uppmärksamma Kvinnojouren i Motalas arbete och insamlingen som pågår tom 31/12 heter #ejinställt. Det står för flera delar så som att Kvinnojourens arbete inte är inställt, att möjligheten att starta en insamling inte är inställt, och att den vardag många utsatta kvinnor lever i ALDRIG är inställt, och att chansen till ett äventyr inte heller är inställt.

Vi tycker att detta är ett fantastiskt initiativ och vill därför vara med och bidra då vi är starka motståndare till Mäns våld mot Kvinnor. Vi på K-Entreprenad Mark AB tillsammans med vår grossist Ahlsell skänker därmed 20 000 kr till Kvinnojouren i Motala genom ”Rövardöttrars” insamling #ejinställt. Vi hoppas naturligtvis att flera tänker som oss och skänker en slant så Kvinnojourens verksamhet kan drivas på.

Använd Swish 0730744168 eller bankgiro 439-6107 och häng på för en god sak som inte är ”inställd”.

Följ Marija på hennes äventyr runt Vättern på Facebook och Instagram under namnet ”Rövardöttrar” och dela gärna detta inlägg så flera får möjlighet att delta.

Vi vill önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år med förhoppningar om att vi slipper ”STÄLLA IN” under 2021.

Richard Jacobson med personal
VD | K-entreprenad Mark AB

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *